top of page
Girl SH_Korrel II_2020_1.jpg

Who's that girl

Nice to meet you!

About 'Hermine'

Mijn naam is Mien, ik ben mama van Seb (6) en Lise (3) en getrouwd met de beste papa voor mijn twee deugnieten. 
 
Na mijn studie product development ben ik zo’n 10 jaar aan de slag geweest binnen de product ontwikkeling en grafische sector.

Als jonge mama besloot ik tijdens mijn zoektocht naar een gezondere work-life balance de stap te zetten naar zelfstandige. Onder de naam ‘Studio Hermine’ ging ik van start met een eigen grafisch ontwerpbureau.

 
Hermine is dus niet mijn eigen naam, maar wel de naam die ik als kind soms te horen kreeg als ik niet meteen wou luisteren. Ik verschiet nog regelmatig wanneer iemand me nu Hermine noemt …
 
Van jongs af aan was ik altijd wel iets aan het tekenen of knutselen. De keuze voor een creatieve opleiding was dan ook snel gemaakt. 
 
Verder ben ik een echte summer kind of girl. Ik hou van de zon, de zee en het strand. Van reizen in het algemeen, maar van Italië in het bijzonder. Lekker eten en drinken zijn the way to my heart!

Ik kan absoluut niet zonder een koffietje in de ochtend, een lach elke dag en zo nu en dan een fijne babbel!

Het is enorm leuk om bovenstaande te kunnen combineren in een fijn gesprek met jou als klant. Ik luister graag naar jouw verhaal, om zo samen op zoek te gaan naar  jouw wensen en noden. Laat afstand hierbij zeker geen probleem zijn. We kunnen een project even goed via mail of online laten verlopen.

bottom of page