top of page
Stralende Mien met een kop koffie in de hand, vol passie voor grafisch design en creativiteit

WHO'S THAT GIRL

NICE TO MEET YOU!

Over 'Hermine'

Mijn naam is Mientje, ik ben mama van Seb ('15) en Lise ('18) en getrouwd met de beste papa voor mijn twee deugnieten. 
 
Na mijn studie product development ben ik zo’n 10 jaar aan de slag geweest binnen de product ontwikkeling en grafische sector.

Als jonge mama besloot ik tijdens mijn zoektocht naar een gezondere work-life balance de stap te zetten naar zelfstandige. Onder de naam ‘Studio Hermine’ ging ik van start met een eigen grafisch ontwerpbureau.

 
Hermine is dus niet mijn eigen naam, maar wel de naam die ik als kind soms te horen kreeg als ik niet meteen wilde luisteren. Ik verschiet nog regelmatig wanneer iemand me nu Hermine noemt …
 
Van jongs af aan was ik altijd wel iets aan het tekenen of knutselen. De keuze voor een creatieve opleiding was dan ook snel gemaakt. 
 
Verder ben ik een echte summer kind of girl. Ik hou van de zon, de zee en het strand. Van reizen in het algemeen, maar van Italië in het bijzonder. Lekker eten en drinken zijn the way to my heart!

Ik kan absoluut niet zonder een koffietje in de ochtend, een lach elke dag en zo nu en dan een fijne babbel!

Ik ben een creative doorzetter die weinig woorden nodig heeft om te begrijpen wat jij als klant bedoelt. Dus kom maar op met jouw verhaal, dan maken we er iets moois van!

 

En maak je geen zorgen over afstand, want ook online of via mail kunnen we jouw project laten sprankelen.

bottom of page