top of page
Logo en branding voor Changuito, door Studio Hermine

Changuito

 

Changuito, het speelse kledinglabel voor jonge kinderen, nodigt je uit om de wereld te ontdekken met de levenslust van een klein lief aapje.

"Of je nu klautert, rent, loopt of zwemt, laat ons zien hoe je een klein avontuurlijk aapje bent. Met stap voor stap, bult voor schram, treed jij vol zelfvertrouwen de wereld tegemoet. Modderige avonturen en kleurrijke kliederboels schrikken jou niet af. Met je stoere mini handjes in je zij ga je op pad, bouw je hutten als kastelen en ren je rondjes als een klein welpje.

Wij zijn hier om je op te vangen als je valt, je te beschermen tegen de felle zon op je bolletje en de koude wind op je snoet. We vergezellen je tijdens slentertochten door het bos en omarmen je wanneer je uitgeput weer in bed ligt. En wanneer je morgenochtend wakker wordt om opnieuw de held uit te hangen, is er geen tijd te verspillen! De dag wacht op jou, kleintje, dus laten we samen de wereld verkennen!"

Het vrolijke banaanlogo is niet zomaar een symbooltje: het is een levendig personage dat zelf grootse avonturen beleeft. Deze charmante banaan verschijnt in verschillende uitvoeringen op de kledij en accessoires, en samen met het kindje gaat hij op ontdekkingsreis. Changuito staat klaar om kleine avonturiers aan te kleden.

logo design   I   branding   I   concept

bottom of page