top of page

Soms is rebranding gewoon wat je merk nodig heeft!

Een krachtige visuele identiteit vormt de sleutel tot een succesvolle merkbeleving. Soms is het nodig om je identiteit een opfrisbeurt te geven, en dat noemen we 'rebranding'. Hierbij krijgen je logo en huisstijl een make-over om een frisse boodschap uit te stralen en weer de juiste klanten aan te trekken.Wanneer is rebranden een slimme zet? 


  1. Verouderde uitstraling:  Als je merk er wat gedateerd uitziet en niet meer in de pas loopt met je doelgroep of de nieuwste trends, is het tijd voor een rebranding. Geef je merk een nieuwe look & feel!

  2. Herpositionering:  Wil je een nieuwe marktpositie innemen en andere doelgroepen aanspreken? Misschien ga je van betaalbare producten naar high-end niche items. Een rebranding zorgt ervoor dat je merk die nieuwe koers perfect weerspiegelt.

  3. Fusies en overnames:  Veranderingen in je bedrijfsstructuur vragen om een nieuwe identiteit. Bij fusies en overnames is rebranding de sleutel om je nieuwe waarden en identiteit te laten zien.

  4. Technologische veranderingen:  Technologie verandert snel! Als nieuwe tech ontstaat of de manier waarop mensen informatie delen verschuift, kan een heroverweging van je merk nodig zijn.


Er zijn natuurlijk nog meer redenen om te rebranden. Een slimme aanpak is daarbij cruciaal. Schakel altijd een ervaren grafisch ontwerper in voor de beste resultaten.


Klaar om je branding eens goed aan te pakken? Neem hier contact op.


bottom of page